Interesse in ons MKC als ouder?

Interesse in het onderwijs voor jouw kind op MKC Zeeburgereiland? 
Ben je als ouder(s) geïnteresseerd in ons onderwijs? Maak dan een afspraak voor een rondleiding via Pamela, onze administratief medewerkster (info@mkczeeurg.nl of bel de school en vraag naar haar). Baukje van der Wissel, de directeur, neemt een groep ouders mee door de school en vertelt over het onderwijs. Natuurlijk is dit de kans om alle vragen te stellen die je als ouders hebt. Een school voor je kind kiezen is belangrijk. Twijfel je of het onderwijs bij je kind past? Ga er dan vanuit dat, als het type onderwijs bij jou past, dit ook past bij je kind. De data van de rondleidingen vind je in de jaarkalender. 

Rondleidingen in coronatijd
In coronatijd mogen ouders de school niet in. We doen ons beste ouders zo goed mogelijk te informeren in deze tijd. Ouders kunnen via Pamela een telefonische afspraak maken met Baukje van der Wissel (de directeur). In het telefoongesprek geeft zij informatie over de school en kunnen ouders vragen stellen. Ons streven is dat alle ouders fysiek de school hebben gezien en zelf sfeer hebben kunnen proeven voor hun kinderen starten. Pamela regelt dan voor ouders  een kleine mini rondleiding.


Aanmelden?
Meer informatie over de route van aanmelden vind je onder de knop 'aanmelden' op deze website.

Interesse in de BSO of opvang?
Hoewel onderwijs en opvang nauw met elkaar samenwerken zijn het in theorie nog 2 verschillende organisaties. Aanmelden voor alle vormen van opvang kan via onze manager kinderopvang, Astrid Simons: astrid.simons@partou.nl

 

Delen: