Welkom

Visie 
Wij bieden avontuurlijk en inspirerend onderwijs in een harmonieuze omgeving met ruimte voor diversiteit.

"Buiten de lijntjes ligt je toekomst!"  

Montessori Kind Centrum Zeeburgereiland is een nog jong kindcentrum op Zeeburgereiland, een nieuwe wijk. Vanaf augustus 2013 vormen Staij (onderwijs) en Partou (kinderopvang) het Montessori Kind Centrum. Montessori Kind Centrum (MKC) Zeeburgereiland is een plek waar onderwijs en opvoeding op een natuurlijke wijze samengaan. Vanuit de visie en werkwijze van Maria Montessori bieden we onderwijs en kinderopvang. Kinderen van 0 tot 13 jaar zijn hier welkom om te leren, spelen, ontdekken en ontspannen. Vijf dagen per week van 7.30 tot 18.30 uur, bieden we een compleet dagprogramma vol afwisseling en uitdaging.

Interesse in het onderwijs voor uw kind op MKC Zeeburgereiland?
Maak dan een afspraak voor een rondleiding via Pamela, onze administratief medewerkster (info@mkczbe.nl) of bel de school en vraag naar haar). Baukje van der Wissel, de directeur, neemt een groep ouders mee door de school en vertelt over het onderwijs. Natuurlijk is dit de kans om alle vragen te stellen die je als  ouders hebt. Een school voor je kind kiezen is belangrijk. Twijfel je of het onderwijs bij je kind past? Als het type onderwijs bij jou past, past het ook bij je kind. De data van de rondleidingen vind je in de jaarkalender.

Rondleidingen in coronatijd
In coronatijd mogen ouders de school niet in. We doen ons beste ouders zo goed mogelijk te informeren in deze tijd. Ouders kunnen via Pamela een telefonische afspraak maken met Baukje van der Wissel (de directeur). In het telefongesprek geeft zij informatie over de school en kunnen ouders vragen stellen. Ons streven is dat alle ouders fysiek de school hebben gezien en zelf sfeer hebben kunnen proeven voor hun kinderen starten. Pamela regelt dan een kleine mini rondleiding.

Schoolgids
Zie ook onze schoolgids voor meer informatie, te downloaden via 'Scholen op de Kaart'.
https://scholenopdekaart.nl/basisscholen/amsterdam/21162/montessori-kind-centrum-zeeburgereiland/
 

 

Delen: